Σάββατο 17 Ιουλίου 2010

Ευχαριστιες και ευχες για καλο καλοκαιρι!


Οι παρουσιαστες του "Sportsblog" Mανος Κατσουλακης και Μυρων Κανακης,θα ηθελαν να ευχαριστησουν ολους εσας που με την συμμετοχη σας κανατε την εκπομπη μας ,στην δυσκολη πρωτη χρονια της απο τις πιο επιτυχημενες στην κρητικη τοπικη τηλεοραση.
Ιδιαιτερα ,θα θελαμε να ευχαριστησουμε οσους φιλους συμμετειχαν στους διαγωνισμους μας,στους μηνιαιους διαγωνισμους για το καλυτερο βιντεο,αλλα και στους εβδομαδιαιους.Ελπιζουμε οτι οι νικητες των διαγωνισμων να ευχαριστηθηκαν τα δωρακια τους,τοσο το "Jeep -Safari" του Travel Experience ,οσο και τα δειπνα στο "ψωμι και ελια".
Θα θελαμε επισης να ευχαριστησουμε οσους συμμετειχαν τηλεφωνοντας στην κουβεντα μας,οσους εστειλαν μυνηματα και emails λεγοντας τις αποψεις τους,oλους οσους μας παρακουλουθησαν και με μια καλη κουβεντα μας εδωσαν δυναμη να ανταπεξελθουμε στο τηλεοπτικο τοπιο.
Ακομη ,τον σκηνοθετη της εκπομπης μας,Μανο Κουρλετακη,τους ηχοληπτες Μανο,Στελιο και Στελλαtoυς καμεραμεν Βαγγελη,Χριστοφορο και Νικο ,τις 2 Μαριες απο την ροη και την Στελλα,τον Βαγγελη τον γραφιστα μας,τον Σταυρο τον Βρεντζο που επιμεληθηκε των τεχνικων ζητηματων κι φυσικα τον κ.Χυντηρακη ,διευθηντη του channel 4u ,υπευθυνο για την παραγωγη.
Τελος ολους τους χορηγους της εκπομπης,την EURALUMIN και το Pizza Grand,το "ψωμι και ελια",το "travel experience",το "Athlete's World by Pervolarakis" στην Χερσονησο,το "I C Οpticals",το "Οrion Rent Car" και το 'ΑUTO STATUS TSAKALAKIS".

Σας ευχαριστουμε θερμα ολους και σας στελνουμε τις δροσεροτρες ευχες για ενα ομορφο,ξεγνοιαστο και απολαυστικο καλοκαιρι.
ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΗ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου